Abi Arizona

Szép állapotú mobilház! A nappaliban beépített ülőgarnitúra, mely igény esetén pótággyá alakítható, a konyhában sütővel - grillezővel ellátott gáztűzhely, a fürdőszobában zuhanyzó, gázüzemű, átfolyós vízmelegítő biztosítja a meleg víz ellátást a konyhában és fürdőszobában. 3 hálószobás modell, de a két kisebbik hálószoba össze lett nyitva. Az eredeti beltéri kialakítás visszaállítható...

Mobilház ára 3 590 000 Ft

MEGRENDELVE...

A mobilház ára Budapestig tartalmazza a szállítási költségeket (közúti és tengeri), de természetesen az ország bármely pontjára kérhető a leszállítás. 

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

Vásárlási szándék, és igény esetén angol partnereink a mobilházról videó felvételt küldenek, valamint átvizsgálják a mobilházat, az esetlegesen felmerülő hibákról pedig (karcolás a bútoron, folt a szőnyegen, tapéta sérülés...) közeli fotót készítenek, bár ezen "hibák" előfordulása a kínálatunkba bekerülő mobilházak esetében nem jellemző. 

Megrendelés előtt kimegyünk a helyszínre, hogy meggyőződjünk arról, a kiválasztott mobilház az adott telekre (figyelembe véve az odavezető utat is...) behelyezhető, milyen módon helyezhető be, továbbá azért is, hogy minden egyéb felmerülő kérdést átbeszélhessünk a helyszínen (személyes helyszíni konzultáció).

Hívj minket a honlapunkon látható telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk időpontegyeztetéssel kapcsolatban.

Szerkezetileg sérült, kellemetlen szagú (dohány, állat), elázott - beázott, Angliában már leselejtezett mobilházak beszerzését nem vállaljuk!

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám W.B_4816
Alváz egy tengelyes
Belmagasság 2.15 méter
Fekvőhelyek száma 4 + 2 személy
Fürdőszobában zuhanyzó + WC
Gyártó Abi
Helyiségek 2 hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval + WC-vel, konyha, nappali étkezősarokkal
Hosszúság 11 méter
Méret 11 x 3.05 méter
Nyílászárók alumínium
Pótágy nappaliban pótágy
Szélesség 3.05m
Szigetelés alap
Szobák száma 2 hálószoba
Tetőszerkezet megemelt
Tűzhely gáztűzhely grillező és sütő résszel

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: