ABI Moderna

Gyönyörű exkluzív modell! Központi fűtéses (kombi cirkó, radiátorok) mobilház, dupla üveges műanyag nyílászárókkal. A nappaliban elektromos kandalló, kényelmes kanapé, fotel, hangulatos étkezőrész. A konyhában sütővel - grillezővel ellátott gáztűzhely, beépített hűtő, a fürdőszobában zuhanyzókabin. Gyárilag téliesített... A mobilház gyönyörű, tiszta, felújított állapotban kerül átadásra...

Mobilház ára 11 660 000 Ft

A mobilház ára Budapestig tartalmazza a szállítási költségeket (közúti és tengeri), de természetesen az ország bármely pontjára kérhető a leszállítás. 

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

Vásárlási szándék, és igény esetén angol partnereink a mobilházról videó felvételt küldenek, valamint átvizsgálják a mobilházat, az esetlegesen felmerülő hibákról pedig (karcolás a bútoron, folt a szőnyegen, tapéta sérülés...) közeli fotót készítenek, bár ezen "hibák" előfordulása a kínálatunkba bekerülő mobilházak esetében nem jellemző. 

Megrendelés előtt kimegyünk a helyszínre, hogy meggyőződjünk arról, a kiválasztott mobilház az adott telekre (figyelembe véve az odavezető utat is...) behelyezhető, milyen módon helyezhető be, továbbá azért is, hogy minden egyéb felmerülő kérdést átbeszélhessünk a helyszínen (személyes helyszíni konzultáció).

Hívj minket a +36 70 577 0609-es telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk a mobilhaz@gmail.com-ra.

Szerkezetileg sérült, kellemetlen szagú (dohány, állat), elázott - beázott, Angliában már leselejtezett mobilházak beszerzését nem vállaljuk!

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám W.O_50
Alváz két tengelyes
Belmagasság középen 2.4 méter
Fekvőhelyek száma 6+ személy
Fürdőszobában zuhanyzókabin + WC
Fűtés gázüzemű központi (kombi cirkós)
Gyártó Abi
Helyiségek 3 hálószoba, konyha, külön WC, nappali, zuhanyzókabinos fürdőszoba WC-vel, étkező
Hosszúság 11.5 méter
Hűtőszekrény beépített fagyasztós hűtőszekrény
Kandalló elektromos kandalló
Méret 11.5 x 3.7 méter
Nyílászárók dupla üveges, műanyag
Pótágy nappaliban pótágy
Szélesség 3.70m
Szigetelés extra
Szobák száma 3 hálószoba
Tetőszerkezet megemelt
Tűzhely gáztűzhely grillező és sütő résszel

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: