Atlas Florida

Közép nappalis mobilház! A hálószobák a mobilház két végében kerültek kialakításra... A franciaágyas hálószoba mellett a zuhanyzókabinos fürdőszoba, a kétágyas háló mellett pedig a mosdó lett elhelyezve. A nappaliban 4.7 kW-os gázkandalló, kényelmes beépített kanapé, étkezősarok. A konyhában sütővel - grillezővel ellátott gáztűzhely, mini hűtő, a fürdőszobában zuhanyzókabin. A mobilház gyönyörű, tiszta, felújított állapotban kerül átadásra...

Mobilház ára 6 220 000 Ft

A mobilház ára Budapestig tartalmazza a szállítási költségeket (közúti és tengeri), de természetesen az ország bármely pontjára kérhető a leszállítás. 

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

Vásárlási szándék, és igény esetén angol partnereink a mobilházról videó felvételt küldenek, valamint átvizsgálják a mobilházat, az esetlegesen felmerülő hibákról pedig (karcolás a bútoron, folt a szőnyegen, tapéta sérülés...) közeli fotót készítenek, bár ezen "hibák" előfordulása a kínálatunkba bekerülő mobilházak esetében nem jellemző. 

Megrendelés előtt kimegyünk a helyszínre, hogy meggyőződjünk arról, a kiválasztott mobilház az adott telekre (figyelembe véve az odavezető utat is...) behelyezhető, milyen módon helyezhető be, továbbá azért is, hogy minden egyéb felmerülő kérdést átbeszélhessünk a helyszínen (személyes helyszíni konzultáció).

Hívj minket a +36 70 577 0609-es telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk a mobilhaz@gmail.com-ra.

Szerkezetileg sérült, kellemetlen szagú (dohány, állat), elázott - beázott, Angliában már leselejtezett mobilházak beszerzését nem vállaljuk!

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám W.O_121
Alváz egy tengelyes
Belmagasság nappaliban 2.15 méter
Fekvőhelyek száma 4 + 2 személy
Fürdőszobában zuhanyzókabin + WC
Gyártó Atlas
Helyiségek 2 hálószoba, konyha, külön WC, nappali étkezősarokkal, zuhanyzókabinos fürdőszoba WC-vel
Hosszúság 11 méter
Hűtőszekrény mini hűtőszekrény
Kandalló gázkandalló
Méret 11 x 3.05 méter
Nyílászárók alumínium
Pótágy nappaliban pótágy
Szélesség 3.05m
Szigetelés alap
Szobák száma 2 hálószoba
Tetőszerkezet megemelt
Tűzhely gáztűzhely grillező és sütő résszel

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: