Atlas Lakeland

Nagyon szép állapotú, elektromos fűtéses, 2 WC-vel ellátott mobilház! Nappaliban beépített ülőgarnitúra, mely pótággyá alakítható igény esetén, 4.7 kW-os gázkandalló. A konyhában grillező és sütő résszel ellátott gáztűzhely, fagyasztós hűtőszekrény, fürdőszobában zuhanyzókabin, külön mosdó. A meleg víz ellátást egy gázüzemű átfolyós vízmelegítő biztosítja.

Mobilház ára 7 830 000 Ft

A mobilház ára Budapestig tartalmazza a szállítási költségeket (közúti és tengeri), de természetesen az ország bármely pontjára kérhető a leszállítás. 

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

Vásárlási szándék, és igény esetén angol partnereink a mobilházról videó felvételt küldenek, valamint átvizsgálják a mobilházat, az esetlegesen felmerülő hibákról pedig (karcolás a bútoron, folt a szőnyegen, tapéta sérülés...) közeli fotót készítenek, bár ezen "hibák" előfordulása a kínálatunkba bekerülő mobilházak esetében nem jellemző. 

Megrendelés előtt kimegyünk a helyszínre, hogy meggyőződjünk arról, a kiválasztott mobilház az adott telekre (figyelembe véve az odavezető utat is...) behelyezhető, milyen módon helyezhető be, továbbá azért is, hogy minden egyéb felmerülő kérdést átbeszélhessünk a helyszínen (személyes helyszíni konzultáció).

Hívj minket a honlapunkon látható telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk időpontegyeztetéssel kapcsolatban.

Szerkezetileg sérült, kellemetlen szagú (dohány, állat), elázott - beázott, Angliában már leselejtezett mobilházak beszerzését nem vállaljuk!

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám C.W_145
Alváz egy tengelyes
Belmagasság 2.2 méter
Év 2003 - 2005
Fekvőhelyek száma 6 + 2 személy
Fürdőszobában zuhanyzókabin + WC
Fűtés elektromos
Gyártó Atlas
Helyiségek 3 hálószoba, konyha, külön WC, nappali étkezősarokkal, zuhanyzókabinos fürdőszoba WC-vel
Hosszúság 11 méter
Hűtőszekrény fagyasztós hűtőszekrény
Kandalló gázkandalló
Méret 11 x 3.7 méter
Nyílászárók alumínium
Pótágy nappaliban pótágy
Szélesség 3.70m
Szigetelés alap
Szobák száma 3 hálószoba
Tetőszerkezet megemelt
Tűzhely gáztűzhely grillező és sütő résszel

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: