Cosalt Claremont

Központi fűtéses (kombi cirkó, radiátorok), dupla üveges műanyag nyílászárós, extra szigetelt, 2 WC-s mobilház fürdőkáddal, franciaágyas hálóból nyíló gardróbbal! A nappaliban 2 személyes kanapék, elektromos kandalló. A konyhában sütővel - grillezővel ellátott gáztűzhely, beépített fagyasztós hűtőszekrény, a fürdőszobában zuhanyzókabin / WC / fürdőkád, külön mosdó. Kiváló állapot!

Mobilház ára 10 490 000 Ft

A mobilház ára Budapestig tartalmazza a szállítási költségeket (közúti és tengeri), de természetesen az ország bármely pontjára kérhető a leszállítás. 

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

Vásárlási szándék, és igény esetén angol partnereink a mobilházról videó felvételt küldenek, valamint átvizsgálják a mobilházat, az esetlegesen felmerülő hibákról pedig (karcolás a bútoron, folt a szőnyegen, tapéta sérülés...) közeli fotót készítenek, bár ezen "hibák" előfordulása a kínálatunkba bekerülő mobilházak esetében nem jellemző. 

Megrendelés előtt kimegyünk a helyszínre, hogy meggyőződjünk arról, a kiválasztott mobilház az adott telekre (figyelembe véve az odavezető utat is...) behelyezhető, milyen módon helyezhető be, továbbá azért is, hogy minden egyéb felmerülő kérdést átbeszélhessünk a helyszínen (személyes helyszíni konzultáció).

Hívj minket a honlapunkon látható telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk időpontegyeztetéssel kapcsolatban.

Szerkezetileg sérült, kellemetlen szagú (dohány, állat), elázott - beázott, Angliában már leselejtezett mobilházak beszerzését nem vállaljuk!

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám C.W_215
Alváz két tengelyes
Fekvőhelyek száma 4+ személy
Fürdőszobában normál méretű fürdőkád + zuhanyzókabin + WC
Fűtés gázüzemű központi (kombi cirkós)
Gyártó Cosalt
Helyiségek 2 hálószoba, franciaágyas hálóból nyíló mosdó, fürdőszoba normál méretű fürdőkáddal + zuhanyzókabin + WC, gardrób, konyha, nappali, étkező
Hosszúság 12 méter
Hűtőszekrény beépített fagyasztós hűtőszekrény
Kandalló elektromos kandalló
Méret 12 x 3.7 méter
Nyílászárók dupla üveges, műanyag
Szélesség 3.70m
Szigetelés extra
Szobák száma 2 hálószoba
Tetőszerkezet megemelt
Tűzhely gáztűzhely grillező és sütő résszel

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: