Cosalt Coaster

Modern, fiatalos beltér, középen / két oldalon kialakított konyha! Nappaliban 4.7 kW-os gázkandalló, beépített pótágyazható ülőgarnitúra. Konyhában grillező és sütő résszel ellátott gáztűzhely, fagyasztós hűtőszekrény, fürdőszobában zuhanyzókabin. A meleg víz ellátást egy gázüzemű átfolyós vízmelegítő biztosítja.

Mobilház ára 2 700 000 Ft

MEGRENDELVE...

A mobilház ára Budapestig tartalmazza a szállítási költségeket (közúti és tengeri), de természetesen az ország bármely pontjára kérhető a leszállítás. 

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

Vásárlási szándék, és igény esetén angol partnereink a mobilházról videó felvételt küldenek, valamint átvizsgálják a mobilházat, az esetlegesen felmerülő hibákról pedig (karcolás a bútoron, folt a szőnyegen, tapéta sérülés...) közeli fotót készítenek, bár ezen "hibák" előfordulása a kínálatunkba bekerülő mobilházak esetében nem jellemző. 

Megrendelés előtt kimegyünk a helyszínre, hogy meggyőződjünk arról, a kiválasztott mobilház az adott telekre (figyelembe véve az odavezető utat is...) behelyezhető, milyen módon helyezhető be, továbbá azért is, hogy minden egyéb felmerülő kérdést átbeszélhessünk a helyszínen (személyes helyszíni konzultáció).

Hívj minket a honlapunkon látható telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk időpontegyeztetéssel kapcsolatban.

Szerkezetileg sérült, kellemetlen szagú (dohány, állat), elázott - beázott, Angliában már leselejtezett mobilházak beszerzését nem vállaljuk!

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám W.B_B0204
Alváz egy tengelyes
Év 2001 - 2003
Fekvőhelyek száma 6 + 2 személy
Fürdőszobában zuhanyzókabin
Gyártó Cosalt
Helyiségek 3 hálószoba, konyha, nappali étkezősarokkal, zuhanyzókabinos fürdőszoba WC-vel
Hosszúság 11 méter
Hűtőszekrény fagyasztós hűtőszekrény
Kandalló gázkandalló
Méret 11 x 3.05 méter
Nyílászárók alumínium
Pótágy nappaliban pótágy
Szélesség 3.05m
Szigetelés alap
Szobák száma 3 hálószoba
Tűzhely gáztűzhely grillező és sütő résszel

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: