Cosalt Vienna

A nappaliban 4.7 kW-os gázkandalló, beépített ülőgarnitúra, a konyhában grillező - sűtő résszel ellátott gáztűzhely, mini hűtő, a fürdőszobában ülőkádas zuhanyzó. Gázüzemű átfolyós vízmelegítő biztosítja a meleg víz ellátást a konyhában és a fürdőszobában... 

Mobilház ára 3 300 000 Ft
A mobilház ára 370-es angol font, és 325-ös euró árfolyammal lett forintosítva, illetve Budapestig tartalmazza a szállítási költségeket (közúti és tengeri), de természetesen az ország bármely pontjára kérhető a leszállítás. 
Aktuális árfolyam megtekinthető ide kattintva...
A helyszíni telepítésben és beüzemelésben személyes és szakmai támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül, illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!
Vásárlási szándék, és igény esetén angol partnereink a mobilházról videó felvételt küldenek, valamint átvizsgálják a mobilházat, és az esetlegesen felmerülő hibákról (karcolás a bútoron, folt a szőnyegen, tapéta sérülés...) közeli fotót készítenek, bár ezen "hibák" előfordulása a kínálatunkba bekerülő mobilházak esetében nem jellemző. 
Szerkezetileg sérült, kellemetlen szagú (dohány, állat), elázott - beázott, Angliában már leselejtezett mobilházak beszerzését nem vállaljuk!

Specifikációk

Cikkszám W.B_2251
Alváz egy tengelyes
Belmagasság 2.00m
Fekvőhelyek száma 4 + 2 személy
Fürdőszobában ülőkádas zuhanyzó
Gyártó Cosalt
Helyiségek 2 hálószoba, fürdőszoba, konyha, nappali étkezősarokkal
Hosszúság 9.5 méter
Hűtőszekrény mini hűtőszekrény
Kandalló gázkandalló
Méret 9.5 x 3.7 méter
Nyílászárók alumínium
Pótágy nappaliban pótágy
Szélesség 3.70m
Szigetelés alap
Szobák száma 2 hálószoba
Tűzhely gáztűzhely grillező és sütő résszel

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: