Pemberton Park Lane

Exkluzív modell! Központi fűtés (palackos vagy tartályos gázról üzemeltethető; kombi cirkó - radiátor minden helyiségben), dupla üveges műanyag nyílászárók, extra szigetelés, 2 WC, 2 fürdőszoba, normál méretű sarokkád! A nappaliban elektromos kandalló, kényelmes kanapé + fotelek, konyhában grillező és sütő, valamint hőtárolós résszel ellátott gáztűzhely, beépített fagyasztós hűtőszekrény, mosogatógép, a fürdőszobákban normál méretű fürdőkád, zuhanyzókabin. A mobilház kifogástalan, felújított állapotban kerül átadásra...

Mobilház ára 14 550 000 Ft

A mobilház ára Budapestig tartalmazza a szállítási költségeket (közúti és tengeri), de természetesen az ország bármely pontjára kérhető a leszállítás. 

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

Vásárlási szándék, és igény esetén angol partnereink a mobilházról videó felvételt küldenek, valamint átvizsgálják a mobilházat, az esetlegesen felmerülő hibákról pedig (karcolás a bútoron, folt a szőnyegen, tapéta sérülés...) közeli fotót készítenek, bár ezen "hibák" előfordulása a kínálatunkba bekerülő mobilházak esetében nem jellemző. 

Megrendelés előtt kimegyünk a helyszínre, hogy meggyőződjünk arról, a kiválasztott mobilház az adott telekre (figyelembe véve az odavezető utat is...) behelyezhető, milyen módon helyezhető be, továbbá azért is, hogy minden egyéb felmerülő kérdést átbeszélhessünk a helyszínen (személyes helyszíni konzultáció).

Hívj minket a honlapunkon látható telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk időpontegyeztetéssel kapcsolatban.

Szerkezetileg sérült, kellemetlen szagú (dohány, állat), elázott - beázott, Angliában már leselejtezett mobilházak beszerzését nem vállaljuk!

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám W.O_100
Alváz két tengelyes
Belmagasság 2.2 méter, középen 2.4 méter
Fekvőhelyek száma 4+ személy
Fürdőszobában normál méretű fürdőkád + WC, zuhanyzókabin + WC
Fűtés gázüzemű központi (kombi cirkós)
Gyártó Pemberton
Helyiségek 2 fürdőszoba, 2 hálószoba, konyha, nappali, étkező
Hosszúság 13 méter
Hűtőszekrény beépített fagyasztós hűtőszekrény
Kandalló elektromos kandalló
Méret 13 x 4.3 méter
Nyílászárók dupla üveges, műanyag
Szélesség 4.30m
Szigetelés extra
Szobák száma 2 hálószoba
Tetőszerkezet megemelt
Tűzhely gáztűzhely grillező, sütő, hőtárolós résszel

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: