Sunseeker

Dupla üveges, alumínium nyílászárókkal felszerelt mobilház! A nappaliban beépített ülőgarnitúra tároló résszel, étkezősarok. 4 fejes gáztűzhely, mini hűtő, fürdőszobában zuhanyzókabin, átfolyós vízmelegítő biztosítja a melegvíz ellátást. A mobilház a képeken látható felszereltséggel, és állapotban kerül átadásra.

Mobilház ára 5 040 000 Ft

A mobilház ára Budapestig tartalmazza a szállítási költségeket (közúti és tengeri), de természetesen az ország bármely pontjára kérhető a leszállítás. 

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai támogatást nyújtunk, műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk a fogadóhely kialakításához.

Vásárlási szándék, és igény esetén angol partnereink a mobilházról videó felvételt küldenek, valamint átvizsgálják a mobilházat, az esetlegesen felmerülő hibákról pedig (karcolás a bútoron, folt a szőnyegen, tapéta sérülés...) közeli fotót készítenek, bár ezen "hibák" előfordulása a kínálatunkba bekerülő mobilházak esetében nem jellemző. 

Megrendelés előtt kimegyünk a helyszínre, hogy meggyőződjünk arról, a kiválasztott mobilház az adott telekre (figyelembe véve az odavezető utat is...) behelyezhető, milyen módon helyezhető be, továbbá azért is, hogy minden egyéb felmerülő kérdést átbeszélhessünk a helyszínen (személyes helyszíni konzultáció).

Hívj minket a +36 70 577 0609-es telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk a mobilhaz@gmail.com címre.

Szerkezetileg sérült, kellemetlen szagú (dohány, állat), elázott - beázott, Angliában már leselejtezett mobilházak beszerzését nem vállaljuk!

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám W.W_754
Alváz egy tengelyes
Belmagasság 2 méter
Fekvőhelyek száma 4 + 2 személy
Fürdőszobában zuhanyzókabin + WC
Helyiségek 2 hálószoba, konyha, nappali étkezősarokkal, zuhanyzókabinos fürdőszoba WC-vel
Hosszúság 8.8 méter
Hűtőszekrény mini hűtőszekrény
Méret 8.8 x 3.3 méter
Nyílászárók alumínium dupla üveges
Pótágy nappaliban pótágy
Szélesség 3.30 méter
Szigetelés alap
Szobák száma 2 hálószoba
Tűzhely gáztűzhely

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: