Willerby Countrystyle

Központi fűtés - gázpalackról vagy tartályos gázról üzemeltethető (kombi cirkó, radiátorok), dupla üveges alumínium nyílászárók, nagyon szép állapot! A nappaliban 4.7 kW-os gázkandalló, beépített ülőgarnitúra, mely pótággyá alakítható. A konyhában grillező - sütő résszel ellátott gáztűzhely, mini hűtő, a fürdőszobában zuhanyzókabin, bejárat a franciaágyas hálószobából is a fürdőszobába...

Mobilház ára 5 190 000 Ft

A mobilház ára Budapestig tartalmazza a szállítási költségeket (közúti és tengeri), de természetesen az ország bármely pontjára kérhető a leszállítás. 

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

Vásárlási szándék, és igény esetén angol partnereink a mobilházról videó felvételt küldenek, valamint átvizsgálják a mobilházat, az esetlegesen felmerülő hibákról pedig (karcolás a bútoron, folt a szőnyegen, tapéta sérülés...) közeli fotót készítenek, bár ezen "hibák" előfordulása a kínálatunkba bekerülő mobilházak esetében nem jellemző. 

Megrendelés előtt kimegyünk a helyszínre, hogy meggyőződjünk arról, a kiválasztott mobilház az adott telekre (figyelembe véve az odavezető utat is...) behelyezhető, milyen módon helyezhető be, továbbá azért is, hogy minden egyéb felmerülő kérdést átbeszélhessünk a helyszínen (személyes helyszíni konzultáció).

Hívj minket a honlapunkon látható telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk időpontegyeztetéssel kapcsolatban.

Szerkezetileg sérült, kellemetlen szagú (dohány, állat), elázott - beázott, Angliában már leselejtezett mobilházak beszerzését nem vállaljuk!

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám W.B_C19113
Alváz egy tengelyes
Belmagasság 2.2 méter
Év 2001 - 2003
Fekvőhelyek száma 4 + 2 személy
Fürdőszobában zuhanyzókabin + WC
Fűtés gázüzemű központi (kombi cirkós)
Gyártó Willerby
Helyiségek 2 hálószoba, konyha, nappali, zuhanyzókabinos fürdőszoba WC-vel, étkező
Hosszúság 11 méter
Hűtőszekrény mini hűtőszekrény
Kandalló gázkandalló
Méret 11 x 3.7 méter
Nyílászárók alumínium dupla üveges
Pótágy nappaliban pótágy
Szélesség 3.70m
Szigetelés extra
Szobák száma 2 hálószoba
Tetőszerkezet megemelt
Tűzhely gáztűzhely grillező és sütő résszel

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: