Willerby Granada

Jó állapotú mobilház! Nappaliban elektromos kandalló, a konyhában grillező és sütő résszel ellátott gáztűzhely, mini hűtő, a fürdőszobában zuhanyzókabin. A meleg víz ellátást egy gázüzemű átfolyós víz melegítő biztosítja a konyhában és a fürdőszobában...

Mobilház ára 3 290 000 Ft

A mobilház ára Budapestig tartalmazza a szállítási költségeket (közúti és tengeri), de természetesen az ország bármely pontjára kérhető a leszállítás. 

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

Vásárlási szándék, és igény esetén angol partnereink a mobilházról videó felvételt küldenek, valamint átvizsgálják a mobilházat, az esetlegesen felmerülő hibákról pedig (karcolás a bútoron, folt a szőnyegen, tapéta sérülés...) közeli fotót készítenek, bár ezen "hibák" előfordulása a kínálatunkba bekerülő mobilházak esetében nem jellemző. 

Megrendelés előtt kimegyünk a helyszínre, hogy meggyőződjünk arról, a kiválasztott mobilház az adott telekre (figyelembe véve az odavezető utat is...) behelyezhető, milyen módon helyezhető be, továbbá azért is, hogy minden egyéb felmerülő kérdést átbeszélhessünk a helyszínen (személyes helyszíni konzultáció).

Hívj minket a honlapunkon látható telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk időpontegyeztetéssel kapcsolatban.

Szerkezetileg sérült, kellemetlen szagú (dohány, állat), elázott - beázott, Angliában már leselejtezett mobilházak beszerzését nem vállaljuk!

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám W.B_B120
Alváz egy tengelyes
Belmagasság 2 méter
Év 1998 - 2000
Fekvőhelyek száma 4+ személy
Fürdőszobában zuhanyzókabin + WC
Gyártó Willerby
Helyiségek 2 hálószoba, konyha, nappali, zuhanyzókabinos fürdőszoba WC-vel, étkező
Hosszúság 10 méter
Hűtőszekrény mini hűtőszekrény
Kandalló elektromos kandalló
Méret 10 x 3.7 méter
Nyílászárók alumínium
Szélesség 3.70m
Szigetelés alap
Szobák száma 2 hálószoba
Tűzhely gáztűzhely grillező és sütő résszel

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: