Atlas Mayfair

Hőlégbefúvós fűtés, dupla üveges műanyag nyílászárók, nappalinál nagy tolóajtó, rendkívül tágas hálószoba, mosókonyha, 2 WC, a nappali saját ízlés szerint alakítható! A nappaliban elektromos kandalló, a konyhában grillező - sütő, valamint hőtárolós résszel ellátott gáztűzhely, beépített hűtőszekrény, a fürdőszobában zuhanyzókabin...

Mobilház ára 7 830 000 Ft

A mobilház ára Budapestig tartalmazza a szállítási költségeket (közúti és tengeri), de természetesen az ország bármely pontjára kérhető a leszállítás. 

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

Vásárlási szándék, és igény esetén angol partnereink a mobilházról videó felvételt küldenek, valamint átvizsgálják a mobilházat, az esetlegesen felmerülő hibákról pedig (karcolás a bútoron, folt a szőnyegen, tapéta sérülés...) közeli fotót készítenek, bár ezen "hibák" előfordulása a kínálatunkba bekerülő mobilházak esetében nem jellemző. 

Megrendelés előtt kimegyünk a helyszínre, hogy meggyőződjünk arról, a kiválasztott mobilház az adott telekre (figyelembe véve az odavezető utat is...) behelyezhető, milyen módon helyezhető be, továbbá azért is, hogy minden egyéb felmerülő kérdést átbeszélhessünk a helyszínen (személyes helyszíni konzultáció).

Hívj minket a honlapunkon látható telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk időpontegyeztetéssel kapcsolatban.

Szerkezetileg sérült, kellemetlen szagú (dohány, állat), elázott - beázott, Angliában már leselejtezett mobilházak beszerzését nem vállaljuk!

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám C.W_1395
Alváz egy tengelyes
Belmagasság 2.15 méter
Fekvőhelyek száma 2+ személy
Fürdőszobában zuhanyzókabin + WC
Fűtés hőlégbefúvós
Gyártó Atlas
Helyiségek 1 hálószoba, konyha, külön WC, mosókonyha, nappali étkezősarokkal, zuhanyzókabinos fürdőszoba WC-vel
Hosszúság 12 méter
Hűtőszekrény beépített fagyasztós hűtőszekrény
Kandalló elektromos kandalló
Méret 12 x 3.7 méter
Nyílászárók dupla üveges, műanyag
Szélesség 3.70m
Szigetelés extra
Szobák száma 1 hálószoba
Tetőszerkezet megemelt
Tűzhely gáztűzhely grillező, sütő, hőtárolós résszel

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: