Rólunk

2005-ben kezdtük el az angol mobilházak bevezetését a magyarországi piacra, valamint forgalmazásukat.

A kezdetek kezdetétől az volt a célkitűzésünk, hogy csakis jó minőségű mobilházak kerüljenek be Magyarországra általunk, a lehető legkedvezőbb áron jussanak haza Angliából, és olyan megbízható, reális árakon dolgozó szakemberek álljanak készen arra, hogy teljesítsék ügyfeleink mobilház telepítéssel, átalakítással kapcsolatos elképzeléseit, akik professzionálisan végzik munkájukat.

Ez mai napig nem változott...

Bár a célkitűzésünk továbbra is ez maradt, angol és magyarországi partnereinkkel pedig 2008 óta együtt dolgozunk, szép lassan minden más megváltozott körülöttünk, folyamatosan átalakultunk ügyfeleink igényeit követve.

A 2008-as gazdasági válságot megelőző években egyik fő szempont az volt, hogy minél több típusú mobilházat meg lehessen tekinteni személyesen. Ez teljesen természetes volt, hisz sokan el sem tudták képzelni, hogy hogyan is nézhet ki egy mobilház, mivel ekkor még sok magyarországi ember számára egy teljesen új, és ismeretlen lehetőségként merült fel ez a megoldás. Legalább ilyen fontosnak tartották vásárlóink azt, hogy a mobilház kiválasztásától kezdve a telepítésig, amennyiben átalakításra, téliesítésre, teraszépítésre volt szükség, akkor addig, mi intézzünk mindent. Ennek megfelelően egy mobilház megrendelést egy sor szolgáltatás kísért. A harmadik fő szempont a garanciák vállalása volt: garancia a műszaki termékekre, visszavásárlási garancia, csere garancia, értékesítési garancia... 

Aztán ahogy egyre jobban begyűrűzött a válság, és egyre szélesebb körben elterjedtek Magyarországon a mobilházak, a vásárlók igénye drasztikusan megváltozott. Már egyre inkább nem volt szempont, hogy előre megtekinthető legyen a mobilház (főleg, ha e miatt többet kell fizetni érte...), már nem volt a vásárlás feltétele az, hogy mi végezzünk el minden mobilházzal kapcsolatos teendőt (fogadóhely, telepítés / beüzemelés, teraszépítés, téliesítés), sőt... Sorra azt mondogatták az ügyfelek, hogy majd a testvérük, barátjuk, szomszédjuk, ismerősük, ismerősüknek az ismerősük mindent megold. A mindenre kiterjedő garancia sorozat sem volt már központi kérdés, szinte mindenki azt szerette volna tudni, hogy mennyiért tud mobilházat vásárolni úgy, hogy az ár nem tartalmaz semmilyen szolgáltatást, csakis a mobilház behozatali költségét. 

Számtalanszor volt arra példa, hogy felvették a kapcsolatot velünk olyan ügyfelek, akik Angliában éltek, vagy volt ott rokonuk, barátjuk, és arra kértek minket, hogy csak hozzuk nekik haza a már megvásárolt, vagy ajándékba kapott mobilházukat. Az is nagyon sokszor előfordult, hogy itthonról megvásárolta magának az ügyfél a mobilházát egy angol cégtől, aztán hívott minket, hogy intézzük el neki a hazaszállítást az angol telepről. Ugyanígy megbíztak minket ezzel hollandok, németek, akiknek Magyarországon volt (van) telkük, és mobilházat akartak elhelyezni rajta.

Szóval, nem kerülhettük el a változást...

Átalakult a világ, és vele együtt Mi is. wink

Mivel az országba behozandó mobilházak minőségi elvárásáról alkotott elképzelésünk az évek alatt mit sem változott, az szóba sem jöhetett, hogy elkezdjük mi is behozni Magyarországra az Angliában már leselejtezett, bontásra ítélt mobilházakat árcsökkentés céljával. Az "ezer éves" holland, sérült mobilházak ugyanígy határozott ellenállást váltottak ki belőlünk. Egyértelművé vált ugyan, hogy drasztikus árcsökkentésre van szükség, de az éppolyan egyértelmű volt számunkra, hogy nem ezen a területen fogunk lefaragni az árból. Elindult az újra tervezés, és fokozatosan kirajzolódott előttünk az új, megbízható, működőképes koncepció.

Új korszakot nyitottunk, és meghirdettük az Önköltséges Mobilház Beszerzést. smiley Ez az új perspektíva korlátlan lehetőséget nyújtott, és nyújt mai napig az angol mobilház beszerzésén gondolkodó ügyfeleink számára. Részletekért kattints a linkre...

Lefaragtunk minden költséget, amit csak lehetett. A telephelyet megszüntettük, a kamionparkot felszámoltuk. A megbízható angol partnereinkkel egyeztettünk, és megállapodtunk a további újszerű együttműködés lehetőségeibe. Ügyfeleink nagyker áron vásárolhatják meg náluk mobilházaikat, és természetesen összekötő kapocsként továbbra is Mi intézünk mindent. Angol partnereink kínálata, a Mobilházak menüpontra kattintva látható.

Azok a magyarországi szakemberek, akik az ügyfeleink által igényelt szolgáltatásokat elvégzik, 2008 óta kísérnek minket utunkon. Az ár, szakértelem, valamint megbízhatóság, felelősségvállalás szempontjából megfelelő fuvarozócég megtalálása igénybe vett ugyan egy kis időt, de megérte sok energiát belefektetni, mert sikerült megtalálni 2016-ra a számunkra minden tekintetben optimális céget.   

Az angolok 2021-es kilépése ugyan jelentős változást hozott, ettől függetlenül ügyfeleinkre semmivel több feladat nem hárul, mint eddig, mert minden beszerzéssel kapcsolatos ügyintézést - beleértve a vámügyintézést is - megszervezünk. Továbbra is csak a mobilház kiválasztásának feladata hárul a Vevőre, minden mást Mi intézünk.

Kiválaszthatod mobilházad angol partnereink kínálatából, de akár más angol cégtől megvásárolt mobilház hazahozatalának megszervezésével is megbízhatsz minket.

A 2021-es évben bekövetkezett építőipari termékek árrobbanása, valamint az Új Generációs Mobilházak lehetősége szintén nagy változást idézett elő. Az új generációs mobilházakkal már könnyedén megvalósítható az építkezésmentes, kulcsrakész ház megteremtése előre látható, kiszámítható költségek mellett, rejtett - időközben felmerülő - kiadások nélkül. Megkímélheted magad a végeláthatatlan idejű építkezéstől, a beláthatatlan – ám folyamatosan növekvő – költségektől, a végnélküli bosszankodástól, felesleges konfliktusoktól. Az európai éghajlatra tervezett mobilházaink megszabadíthatnak a hagyományos építkezésre jellemző korlátoktól... 

A megfelelő hőszigetelési rendszernek köszönhetően, minden tekintetben kényelmes és biztonságos, valamint egy lakóházzal kapcsolatos igényt kielégítő, egész évben használható mobilházat készíthetünk. A mobilház szigetelésének mértékét / típusát a ház rendeltetése, és a helyi időjárási viszonyok határozhatják meg.

Legyen az álmod egy nyaraló, hétvégi ház, ideiglenes otthon, vagy akár egész évben, hosszabb távon kényelmesen és biztonsággal használható ház, esetleg szalon (szépség-, masszázs-, energetikai kezeléseket nyújtó szalon), rendelő kialakítása, avagy kifejezetten kiadásra használható apartmanok megvalósítása, keress minket bizalommal, számíthatsz ránk. Tapasztalatunkkal és szakértelműnkkel támogatunk téged a megvalósításában.

Bármelyik lehetőséget választod, segítünk neked! smiley

Amennyiben hitelre van szükséged, a részleteket itt megtalálod...