Hitel

Magyarországon a mobilházakra részletfizetés / lízing lehetőség nincs, de bármilyen "hagyományos" hitel felvételében segítséget tudunk nyújtani.

.

HITEL ügyintézés

CSOK, Babaváró, szabad felhasználású, jelzálog, hitelkiváltás, stb...

 

BANKFÜGGETLEN munkatársunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választja ki a nyertest. Munkatársunk sokéves szakmai tapasztalattal várja Önt, előre egyeztetett időpontban, akár a normál munkaidő után is.

 

Szabad felhasználású hitel

Egy ilyen hitel segítségével Ön könnyen és gyorsan megvalósíthat olyan elképzeléseket, amikre egyébként csak nagyon sokára, vagy egyáltalán nem kerülne sor.

A szabad felhasználású hitel olyan hitel, mely felhasználását senki nem ellenőrzi, mert mint ahogy a neve is mutatja, szabad felhasználású a kölcsön. Ha kisebb összegű hitel a cél, mindössze akár csak néhány százezer forintot szeretne felvenni, akkor a személyi kölcsönt javasoljuk, melynek összege - szükség szerint - elérheti akár a 10 millió forintot is.

 

Ha azonban 1 millió forint fölötti szabad felhasználású hitel az elképzelése, akkor már az ingatlan fedezetű szabad felhasználású hitelek is szóba jöhetnek. Ekkor ugyanis akár több tízmillió forintot is fel tud venni. A szabad felhasználású hitelfelvétel plafonját csak az ingatlan értéke és az Ön jövedelme határozza meg. A szabad felhasználású jelzálog hitel alapvetően annyiban különbözik más jelzáloghitel terméktől, hogy nem célhitel, mint például a lakáshitel, vagy a hitelkiváltás, amelyek csak arra a célra költhetők, amire igényelték. A szabadfelhasználású hitelek bármire felhasználhatók, korlátozás nélkül. További előnye, hogy a futamidő szabadon választható (max 30 év), így igen kedvező törlesztő részlettel veheti fel kölcsönét. Ennél a kölcsön típusnál bármikor lehetősége van előtörlesztés, akár végtörlesztés igénybevételére. A szükséges nyomtatványok beszerzése után az értékbecslő méri fel az ingatlant, közben pedig a bank elvégzi a szükséges ellenőrzéseket. Felhívják a munkáltatót, megnézik, szerepel-e a KHR listán, stb..., és ha mindent rendben találnak, jóváhagyásra kerül a kérelem, s már csak a folyósítási feltétel / feltételek teljesítése van hátra.

Munkatársunk természetesen a szabad felhasználású hitel felvételénél is lépésről lépésre tájékoztatja Önt, és gondoskodik a soron kívüli banki ügyintézésről, ami miden ügyfelünknek jár.

 

Kollégánk készséggel áll a rendelkezésére azért, hogy az Ön igényeinek és lehetőségeinek felmérésével személyre szabottan tudjon ajánlatokat kérni a bankoktól.

 

Hívjon minket!