Carnaby Rosedale

Minden elektromos a mobilházban! Dupla üveges műanyag nyílászárók, külön WC, gyönyörű állapot! A nappaliban elektromos kandalló, kanapék + fotel, a konyhában grillező - sütő résszel ellátott tűzhely, a fürdőszobában zuhanyzókabin, külön mosdó...

Mobilház ára 11 310 000 Ft

A mobilház ára Budapestig tartalmazza a szállítási költségeket (közúti és tengeri), de természetesen az ország bármely pontjára kérhető a leszállítás. 

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

Vásárlási szándék, és igény esetén angol partnereink a mobilházról videó felvételt küldenek, valamint átvizsgálják a mobilházat, az esetlegesen felmerülő hibákról pedig (karcolás a bútoron, folt a szőnyegen, tapéta sérülés...) közeli fotót készítenek, bár ezen "hibák" előfordulása a kínálatunkba bekerülő mobilházak esetében nem jellemző. 

Megrendelés előtt kimegyünk a helyszínre, hogy meggyőződjünk arról, a kiválasztott mobilház az adott telekre (figyelembe véve az odavezető utat is...) behelyezhető, milyen módon helyezhető be, továbbá azért is, hogy minden egyéb felmerülő kérdést átbeszélhessünk a helyszínen (személyes helyszíni konzultáció).

Hívj minket a honlapunkon látható telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk időpontegyeztetéssel kapcsolatban.

Szerkezetileg sérült, kellemetlen szagú (dohány, állat), elázott - beázott, Angliában már leselejtezett mobilházak beszerzését nem vállaljuk!

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám W.O_57
Alváz két tengelyes
Belmagasság középen 2.4 méter a nappaliban
Fekvőhelyek száma 6+ személy
Fürdőszobában zuhanyzókabin
Gyártó Carnaby
Helyiségek 3 hálószoba, konyha, külön WC, nappali, zuhanyzókabinos fürdőszoba, étkező
Hosszúság 11.5 méter
Kandalló elektromos kandalló
Méret 11.5 x 3.7 méter
Nyílászárók dupla üveges, műanyag
Szélesség 3.70m
Szobák száma 3 hálószoba
Tetőszerkezet megemelt
Tűzhely elektromos tűzhely

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: