Pemberton Glenluce

Gyönyörű exkluzív modell! Központi fűtés (palackos vagy tartályos gázról üzemeltethető; kombi cirkó - radiátor minden helyiségben), dupla üveges műanyag nyílászárók, extra szigetelés, középen 2.4 méteres belmagasság, nagy ablakfelületek, 2 WC! A nappaliban elektromos kandalló, kényelmes kanapé + fotelek, konyhában beépített grillező, sütő, és mikró, valamint gáztűzhely, beépített fagyasztós hűtőszekrény, franciaágyas hálóból nyíló zuhanyzókabinos fürdőszoba, valamint fürdőkádas fürdő. A mobilház gyönyörű, felújított állapotban kerül átadásra...

Mobilház ára 17 990 000 Ft

A mobilház ára Budapestig tartalmazza a szállítási költségeket (közúti és tengeri), de természetesen az ország bármely pontjára kérhető a leszállítás. 

A helyszíni telepítésben és beüzemelésben szakmai és személyes támogatást nyújtunk, amennyiben a terület ennek megfelelően kialakításra kerül (műszaki rajzot / részletes leírást biztosítunk), illetve a helyi és időjárási viszonyok lehetővé teszik!

Vásárlási szándék, és igény esetén angol partnereink a mobilházról videó felvételt küldenek, valamint átvizsgálják a mobilházat, az esetlegesen felmerülő hibákról pedig (karcolás a bútoron, folt a szőnyegen, tapéta sérülés...) közeli fotót készítenek, bár ezen "hibák" előfordulása a kínálatunkba bekerülő mobilházak esetében nem jellemző. 

Megrendelés előtt kimegyünk a helyszínre, hogy meggyőződjünk arról, a kiválasztott mobilház az adott telekre (figyelembe véve az odavezető utat is...) behelyezhető, milyen módon helyezhető be, továbbá azért is, hogy minden egyéb felmerülő kérdést átbeszélhessünk a helyszínen (személyes helyszíni konzultáció).

Hívj minket a honlapunkon látható telefonszámon, vagy írj e-mailt nekünk időpontegyeztetéssel kapcsolatban.

Szerkezetileg sérült, kellemetlen szagú (dohány, állat), elázott - beázott, Angliában már leselejtezett mobilházak beszerzését nem vállaljuk!

A teljes képgaléria megtekintéséhez, kattints az alábbi képre...

Specifikációk

Cikkszám W.O_55
Alváz két tengelyes
Belmagasság középen 2.4 méter
Év 2009
Fekvőhelyek száma 4 + 2 személy
Fürdőszobában normál méretű fürdőkád + zuhanyzókabin + WC
Fűtés gázüzemű központi (kombi cirkós)
Gyártó Pemberton
Helyiségek 2 fürdőszoba, 2 hálószoba, konyha, nappali, étkező
Hosszúság 12.5 méter
Hűtőszekrény beépített fagyasztós hűtőszekrény
Kandalló elektromos kandalló
Méret 12.5 x 4 méter
Nyílászárók dupla üveges, műanyag
Pótágy nappaliban pótágy
Szélesség 4.00m
Szigetelés extra
Szobák száma 2 hálószoba
Tetőszerkezet megemelt
Tűzhely gáztűzhely + grillező, sütő

Kérdezz, írj nekünk

Írd be a település nevét, hogy lásd, kell-e plusz szállítási költséggel számolnod.

Szállítási ár nagyjából: